Tag Ilir Meta

Presidenti Meta dekoron me titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut” politikanen nga Kosova: Të angazhohemi për fuqizimin e mëtejshëm të rolit të vajzave dhe grave në shoqëri

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, me mbështetjen dhe nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës Ilir Meta, u organizua sot në Institucionin e Kryetarit të Shtetit, aktiviteti nën moton “Gra që Frymëzojnë”. Në këtë aktivitet, ku ishin…