Category Kryesore

Si është mbyllur kjo javë për valutat e huaja?

Dollari amerikan duket i qëndrueshëm këtë mëngjes teksa është blerë sot me 92.1 lekë dhe është shitur me 93.1 lekë nga një ditë më parë sipas kursit të këmbimit lokal. Monedha europiane duket relativisht konstante teksa është blerë sot me…