Category Rajoni

Anketa: Serbët dhe malazezët të orientuar nga Rusia

Në shumicën e vendeve të Ballkanit Perëndimor, ka ende një orientim të fortë pro-perëndimor, ndërsa në Serbi vërehet tendenca e kundërt – ndjenja pro-ruse po rritet dhe mbështetja për anëtarësimin në Bashkimin Evropian po bie, tha Paul McCarthy, drejtor rajonal…