Meta uron Fiter Bajramin me fjalët e Kuranit: Mos e humb zemrën tënde! Ti do të jesh në krye, nëse je i vërtetë në besim

Presidenti Ilir Meta ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë Fitër Bjramin. Me një postim në Facebook, Meta thekson se në thelb të kësaj feste qëndron solidariteti dhe humanizmi duke shpresuar që shëndeti, lumturia, mirësia dhe mbarësia qofshin gjithmonë në familjet shqiptare!

qeveria rama 3

Presidenti Ilir Meta ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë Fitër Bjramin.

Me një postim në Facebook, Meta thekson se në thelb të kësaj feste qëndron solidariteti dhe humanizmi duke shpresuar që shëndeti, lumturia, mirësia dhe mbarësia qofshin gjithmonë në familjet shqiptare!