Category Arsim

Cilat janë 10 universitetet më të mira në botë

8 universitete amerikane dhe 2 britanike përbëjnë 10 universitetet më të mira të botës sipas një studimi të kryer në Shangai dhe të publikuar nga World Index. Harvard, Stanford, Instituti i Teknologjisë së Masachusets Cambridge, Berkeley, Princeton, Oxford, Columbia, Instituti…