BE: Vetëm një zgjidhje politike mund t’i japë fund konfliktit Palestinë-Izrael
| |

BE: Vetëm një zgjidhje politike mund t’i japë fund konfliktit Palestinë-Izrael

Bashkimi Evropian (BE), duke deklaruar se janë të kënaqur me armëpushimin midis Hamas-it dhe Izraelit, theksoi se konflikti Izrael-Palestinë mund të përfundojë vetëm me një zgjidhje politike, transmeton Anadolu Agency (AA). Presidentja e Komisionit të BE-së, Ursula von der Leyen, u ka kërkuar palëve të forcojnë armëpushimin dhe të sigurojnë stabilitet afatgjatë. “Vetëm një zgjidhje…

Vendet e BE-së përgatiten të hapin kufijtë për personat që janë vaksinuar kundër COVID-19
| |

Vendet e BE-së përgatiten të hapin kufijtë për personat që janë vaksinuar kundër COVID-19

Vendet e Bashkimit Evropian (BE), janë dakorduar për të hapur kufijtë e tyre të mbyllura mbi një vit për personat e vaksinuar “plotësisht” kundër koronavirusit të ri (COVID-19), transmeton Anadolu Agency (AA). Sipas të dhënave që kanë dhënë zyrtarët e Bashkimit Evropian, mësohet se me marrëveshjen që vendet anëtare kanë arritur pas propozimit të paraqitur…