Tag BE

BE dhe Irani do të diskutojnë mbi vendimin e Trump-it

Ministrat e Jashtëm të Gjermanisë, Francës dhe Britanisë së Madhe (E3) me ministrin e Jashtëm të Iranit, Xhevad Zarif do të diskutojnë në lidhje me vendimin e SHBA-ve për t’u tërhequr nga marrëveshja bërthamore, raporton Anadolu Agency (AA). Përfaqësuesja e…