“Kemi kërkesa politike për qeverinë”/ Organizatorët e protestës deklaratë për mediat: Nëse nuk ka avancim, nuk bëjmë hapa pas. Do ruajmë interesin tonë

Organizatorët e protestës kanë dalë mbrëmjen e sotme në një deklaratë për mediat pas rikthimit në orën 19:00 përballë kryeministrisë.

Ata u shprehën se kanë kërkesa politike për qeverinë dhe nëëse nuk ka avancim për kërkesat, nuk bëjnë hapa pas. Ata thanë se nëse u cënohet e drejta, njerëzit do tregojnë forcën ndërsa thanë se do të  ruajmë të drejtën e protestës dhe interesin e tyre.