“U arrestua anëtari i minoritetit etnik grek”/ Dendias: Nëse s’ka prova se Beleri ka vjedhur vota, ky është skandal!

Ministri i Jashtëm grek ka reaguar për arrestimin e kandidatit për bashkinë e Himarës, Fredi Beleri. “Dua të pozicionohem edhe për diçka tjetër të cilën e konsideroj tepër të të rëndësishme, arrestimin e një anëtari të minoritetit etnik grek, Fredi Belerit, kandidat për bashkinë e Himarës në Shqipërisë, së bashku me të edhe të një…

Ministri i Jashtëm grek ka reaguar për arrestimin e kandidatit për bashkinë e Himarës, Fredi Beleri.

“Dua të pozicionohem edhe për diçka tjetër të cilën e konsideroj tepër të të rëndësishme, arrestimin e një anëtari të minoritetit etnik grek, Fredi Belerit, kandidat për bashkinë e Himarës në Shqipërisë, së bashku me të edhe të një tjetër shtetasi grek.

Doja të thosha se nëse nuk ka prova të pa kontestueshme, arrestimi i tij dy ditë para zgjedhjeve përbën një skandal të vërtetë.

Njoftova për këtë edhe zotin Borrel si dhe ministrin e Jashtëm të Suedisë, që ka edhe kryesimin e radhës së Bashkimit Europian. Qeveria greke do të ndjekë çështjen nga shumë afër“, u shpreh Dendias.