Tag PD

Rsitrukturimi i PD, shpallja e fituesit të degës së Mallakastrës, Komisioni i Organizimit të Operacioneve Elektorale të PD: Procesi sipas parimit një anëtar një votë

Resmi Shanaj është shpallur kryetari i PD në degën e Mallakastrës. Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike, ka përshëndetur zgjedhjen e kryetarit të degës së PD në Mallakastër, duke e cilësuar mbarëvajtjen e procesit si…