Tag Kina

Kina shpall të paligjshme kriptomonedhat

Banka qendrore e Kinës rinovoi fjalimin e saj të ashpër për bitcoin, duke i quajtur të gjitha aktivitetet e monedhës dixhitale të paligjshme dhe duke u zotuar për të goditur tregun. Në një rubrikë ‘Pyetje dhe Përgjigje’ të postuar në…