Komisioni i Rithemelimit zgjedh kreun e degës në Durrës, fitues ish-deputeti (EMRI)

Igli Cara ish-deputet dhe ish-kryetar i PD fiton garen per kreun e PD Durres ne zgjedhjet e Komisionit te Rithemelimit. Cara fitoi me avantazh te dukshem ndaj rivaleve Ardian Muka e Osman Stafa. 1143 Igli Cara 603 Ard Muka 217 Osman Stafa

Igli Cara ish-deputet dhe ish-kryetar i PD fiton garen per kreun e PD Durres ne zgjedhjet e Komisionit te Rithemelimit.

Cara fitoi me avantazh te dukshem ndaj rivaleve Ardian Muka e Osman Stafa.

1143 Igli Cara

603 Ard Muka

217 Osman Stafa