Ja kush është 27-vjeçarja që u gjet pa shenja jete në rezervuar, dyshohet se vuante nga depresioni

Vajza që u gjet pa shenja jete në rezervuarin e fshatit Rrënxë në Dibër dyshohet se është mbytur. Shpëtime Shehu, 27 vjeçe, nga Vrenjt i Njësisë Administrative Kastriot dyshohet se ka qenë e sëmurë me depresion. Viktima është larguar në mëngjes nga shtëpia dhe është pikasur fillimisht rreth orës 11:30 nga një bari i zonës…

Vajza që u gjet pa shenja jete në rezervuarin e fshatit Rrënxë në Dibër dyshohet se është mbytur.

Shpëtime Shehu, 27 vjeçe, nga Vrenjt i Njësisë Administrative Kastriot dyshohet se ka qenë e sëmurë me depresion.

Viktima është larguar në mëngjes nga shtëpia dhe është pikasur fillimisht rreth orës 11:30 nga një bari i zonës i cili ka tentuar të njoftojë banorët e zonës për ta identifikuar dhe menjëherë ka njoftuar policinë.