Gjykata jep vendimin për Alda Klosin dhe Rozeta e Havier Dobin, sa dënohen

Ish-drejtoresha në Ministrinë e Financave, Alda Klosi, do të vuajë 20 muaj burg, në aplikim të gjykimit të shkurtuar.

Ndërsa sanitarja e saj, Rozeta Dobi  u dënua me 7 vite burg, që nga gjykimi i shkurtuar i zbresin në 4.8 vite. Me gjykim të shkurtuar, djali i saj, Havier Dobi do të vuajë 3 vite heqje lirie.

Në shpalljen e pretencës, Prokuroria theksoi se është vërtetuar që në 15 tetor 2022, është bërë vjedhja 462 mijë euro.