(EMRAT) Kush janë dy të rinjtë që ndërruan jetë në aksidentin tragjik në Shkodër/ Njëri prej të plagosurve, punonjës policie

Është rënduar bilanci i aksientit tragjik të ndohur në mëngjesin e ditës së sotme në në Ormënaj të Malësisë së Madhe. Përplasja e tre makinave ka shkaktuar, 2 viktima dhe dy të plagosur. Të rinjte që kanë ndërruar jetë janë Erglis delaj 20 vjec dhe Serxho Kukaj. Njëri prej të rinjëve ndërroi jetë në vend…

Është rënduar bilanci i aksientit tragjik të ndohur në mëngjesin e ditës së sotme në në Ormënaj të Malësisë së Madhe.

Përplasja e tre makinave ka shkaktuar, 2 viktima dhe dy të plagosur. Të rinjte që kanë ndërruar jetë janë Erglis delaj 20 vjec dhe Serxho Kukaj. Njëri prej të rinjëve ndërroi jetë në vend ndërsa tjetri gjatë transportimit për në spital.

Po ashtu mbetën të plagosur dy persona të tjerë, njëri prej të cilëve punonjës i policisë të komisariatit të malësisë së madhe.

Shkak për aksidentin dyshohet se u bë shpejtësia e madhe por nuk përjashtohet as mundësia e një p[arakalimi të gabuar nga ana e njërit prej mjeteve.