Conte: Kthimi i Alvinit të mbush zemrën

“Do të jetojë fëmijërinë larg luftërave”

0

Për lirimin e Alvinit ka reaguar gjatë mbrëmjes dhe kryeministri italian, Giuseppe Conte.

“Kthimi i Alvinit në shtëpi është një nga ato historitë që të mbush zemrën”, thotë kreu i qeverisë italiane. Ai falënderon institucionet në Itali e Shqipëri për operacionin e lirimit nga kampi i Al Holit në Siri.

“Shpreh falënderimet e mia të përzemërta për të gjithë autoritetet italiane dhe shqiptare, për organizatat humanitare, për ata që kanë bashkëpunuar për këtë operacion kompleks. Unë personalisht ndoqa ngjarjen, duke u informuar për gjithçka dhe duke kontaktuar edhe me kryeministrin shqiptar, Edi Rama. Një sukses i jashtëzakonshëm jo vetëm i diplomacisë, por mbi të gjitha i bashkëpunimit ndërkombëtar”, thekson kryeministri italian.

Lajme të ngjashme

Lini një Koment

Adresa juaj e e-mail-it mbahet e fshehur.