Çfarë ka ndodhur sot me valutat kryesore?

Dollari amerikan duket se ka rikuperuar disi nga dita e djeshme teksa është blerë sot me 95.3 lekë dhe është shitur me 96.2 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane duket relativisht e qëndrueshme teksa është blerë mëngjesin e sotëm me 103.5 lekë dhe është shitur me 104.1 lekë në raport me ditën e martë.

Franga zvicerane gjithashtu nuk ka pësuar lëvizje të ndjeshme të kuotës këtë të mërkurë teksa është blerë sot me 107.4 lekë dhe është shitur me 108.2 lekë.

Referuar tregut të brendshëm valutor Paundi britanik ka regjistruar zbritje duke u blerë mëngjesin e  sotëm me 120.7 lekë dhe duke u shitur me 121.5 lekë.

SCAN