Rama takon Vuçiç në Moldavi, zbardhen detaje nga biseda

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka publikuar një foto me kryeministrin Edi Rama në takimin e dytë të Komitetit Politik Europian në Moldavi. I pranishëm ishte edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski. Vuçiç shkroi se duhet bërë çdo përpjekje për të ruajtur paqen që kanë fituar me mund dhe gjatë takimit kishin biseduar për…

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka publikuar një foto me kryeministrin Edi Rama në takimin e dytë të Komitetit Politik Europian në Moldavi.

I pranishëm ishte edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski.

Vuçiç shkroi se duhet bërë çdo përpjekje për të ruajtur paqen që kanë fituar me mund dhe gjatë takimit kishin biseduar për gjetjen e një zgjidhje sa i takon situatës aktuale në Veri.

Deklarata e plotë:

Ne në rajon e dimë më së miri se sa e rëndësishme është që së bashku të bëjmë çdo përpjekje për të ruajtur paqen dhe stabilitetin e fituar me mund. Biseduam për ngjarjet aktuale dhe hapat e mëtejshëm që do të kontribuonin në gjetjen e një zgjidhjeje për situatën aktuale, të vështirë dhe të rëndë, me shpresën se arsyeja do të mbizotërojë, në të mirë të të gjithëve.