Miratohet udhëzimi, maturantët do të japin 4 provime në qershor, ja datat

Provimet do të nisin me 3 qershor dhe do të mbyllen me 15 qershor.

maturantët

Maturantët do të mbyllin brenda muajit qershor provimet e maturës.

Këtë vit janë katër provime, 3 të detyrueshme dhe 1 me zgjedhje.

Provimet do të nisin me 3 qershor dhe do të mbyllen me 15 qershor.

a)Gjuhë e Huaj 3 qershor

b)Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 7 qershor

c)Matematikë 11 qershor

d)Provimi me zgjedhje 15 qershor

Ministria e Arsimit ka miratuar udhëzimin me të gjitha rregullat përkatëse.