Mbyllet procesi numërimit në Librazhd, Cërrik e Peqin, ja kush janë fituesit

Është mbyllur procesi i votimit në Bashkinë e Librazhdit, Cërrikut dhe të Peqinit.

Sipas të dhënave janë numëruar të 55 kutitë e votimit ku Mariglen Disha nga Partia Socialiste ka marrë 10.364 vota ndërsa kundërshtari i tij Shefik Çota nga koalicioni “Bashkë Fitojmë” ka marrë  3,557 vota.

Po ashtu dhe në Cërrik janë numëruar të 58 kutitë e votimit ku Andis Salla nga PS ka marrë 8444 vota ndërsa kundërshtari i tij Servet Dusha nga koalicioni “Bashkë Fitojmë”  ka marrë 3416 vota.

Gjithashtu numërimi është mbyllur dhe në Peqin, ku Bukurosh Maçi ka fituar Bashkinë me 6045 vota.

Sakaq kundërshtari i tij ka nga koalicioni “Bashkë Fitojmë” Mustafa Pashja ka marrë 4403 vota.