Aksidenti tragjik në Larisa/ Mbi 50.000 qytetarë protestojnë në Athinë

Mijëra qytetarë po marshojnë sot jashtë parlamentit grek në Athinë kundër politikave qeveritare dhe masave të sigurisë në hekurudhat e vendit. Në mbështetje të protestave janë vënë edhe sindikatat e vendit dhe si rrjedhoje është paralizuar totalisht sektori publik. Pjesëmarrja është mbi 50.000 sipas informacioneve.

Mijëra qytetarë po marshojnë sot jashtë parlamentit grek në Athinë kundër politikave qeveritare dhe masave të sigurisë në hekurudhat e vendit.

Në mbështetje të protestave janë vënë edhe sindikatat e vendit dhe si rrjedhoje është paralizuar totalisht sektori publik.

Pjesëmarrja është mbi 50.000 sipas informacioneve.