Zjarri në Tetovë/ 12 persona nxirren të gjallë nga spitali, janë në gjendje të qëndrueshme

12 persona janë nxjerrë të gjallë nga Spitali Modular në Tetovë dhe janë dërguar për shërim nëpër institucione te ndryshme shëndetësore, përfshi edhe Qendrën Klinike në Shkup.

Gjithashtu mësohet se gjendja e tyre shëndetësore është e qëndrueshme dhe se të lënduarit janë jashtë rrezikut për jetën.

Kujtojmë se nga kjo tragjedi deri tani janë konfirmuar 14 viktima nga Prokuroria.