Zgjedhjet e 14 majit/ Fleta e votimit në Tiranë, ja renditja e gjashtë kandidatëve

Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve është sot hedhur shorti për renditjen në fletën e votimi për Këshillat bashkiakë në zgjedhjet e 14 majit.

Gjithashtu shorti është hedhur edhe për renditjen e kandidatë në 61 bashkitë e vendit, duke nisur me kryeqytetin.

Renditja për e kandidatëve Bashkinë e Tiranës është si më poshtë:

1-Arlind Qori

2-Marko Dajti

3-Lajla Pernaska

4-Erion Veliaj

5-Belind Këlliçi

6-Roland Bejko

Ndërsa për Elbasanin, Durrësin, Vlorën, Korçën dhe Vau e Dejës vijon si më poshtë:

Elbasan

Gledian Llatja
Luçiano Boçi
Vlorë

Hysni Shara
Ermal Dredha
Durrës

Igli Cara
Emirjana Sako
Korçë

Ledina Alolli
Sotiraq Filo
Vau i Dejës

Klomentina Drini
Kristian Shkreli
Zef Hila