Vrau tre gra dje në Tiranë, çfarë dëshmoi Dan Hutra në polici

“Nga strukturat e krimit mbrëmë është një marrë një deklarim i hollsishëm i dinamikës  së ngjarjes  së ndodhur dje. U në nuk mund të bëjë të ditur për shkak të hetime se çfarë tha, por dua të bëjë të ditur se autori i kësaj ngjarje të paprecendentë ka qenë bashkëpunues me policinë dhe e ka treguar të gjithë dinamikën e ngjarjes. Deklarata që kam bërë dje ka qenë e bazuar në prova të pakundërshtueshme, por autori ka qenë bashkëpunues me policinë”- tha Drejtori i Policisë së Tiranës Tonin Vocaj.