Veliaj: Kemi fituar bashkinë e Vorës me 70%, do t’ju shërbejmë të gjithëve njësoj

Kandidati i Partisë Socialiste, Blerim Shera u shpall kryebashkiaku i ri i bashkisë Vorë. Drejtues socialist i qarkun Tiranë, Erion Veliaj, fitoren e së majtës në Vorë e cilëson si vlerësim për punën e bërë në këtë bashki. “Shpresoj që mesazhi të jetë dhe për sa më shumë punë dhe sa më pak debate. Do…

Kandidati i Partisë Socialiste, Blerim Shera u shpall kryebashkiaku i ri i bashkisë Vorë.

Drejtues socialist i qarkun Tiranë, Erion Veliaj, fitoren e së majtës në Vorë e cilëson si vlerësim për punën e bërë në këtë bashki.

Shpresoj që mesazhi të jetë dhe për sa më shumë punë dhe sa më pak debate. Do t’ju shërbejmë të gjithëve njësoj”.

Referuar pjesëmarrjes së ulët në votime, Veliaj falenderoi dhe ata që nuk na votuan, pasi siç tha “do të thotë që ka ende punë për të bërë”.