U votua elektronikisht, PS fiton 3 bashkitë e para me diferencë të madhe! Llatja në Elbasan mbi 55%, Rakipi i Kamzës mbi 60%, në Vorë Sherra merr 75%

Ka përfunduar numërimi në 3 Bashkitë, Elbasan, Kamëz dhe Vorë ku u votua elektronikisht. Rezultati pritet të dalë shumë shpejt, e ndërsa Blerim Shera i PS në Vorë dhe Rakip Suli në Kamëz duket kanë shpallur fitoren. Në Elbasan, Luçiano Boçi ka humbur dhe në qendrën e vet të votimit. Lajmi në përditësim…

Ka përfunduar numërimi në 3 Bashkitë, Elbasan, Kamëz dhe Vorë ku u votua elektronikisht. Rezultati pritet të dalë shumë shpejt, e ndërsa Blerim Shera i PS në Vorë dhe Rakip Suli në Kamëz duket kanë shpallur fitoren. Në Elbasan, Luçiano Boçi ka humbur dhe në qendrën e vet të votimit.

Lajmi në përditësim…