U plagos në krye të detyrës nga 55-vjeçari, kush është punonjësi I INUK-ut (Emri)

Punonjësi i INUK-ut, Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, Ilirjan Gavelli është plagosur nga një qytetar këtë të premte. Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Todi Shkurti” në Tiranë. Ai kishte shkuar për të prishur një shtëpi dhe i zoti I banesës e ka qëlluar me armë. Autori Qani Muça 55 vjeç është identifikuar dhe arrestuar….

Punonjësi i INUK-ut, Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, Ilirjan Gavelli është plagosur nga një qytetar këtë të premte.
Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Todi Shkurti” në Tiranë. Ai kishte shkuar për të prishur një shtëpi dhe i zoti I banesës e ka qëlluar me armë.
Autori Qani Muça 55 vjeç është identifikuar dhe arrestuar.
Punonjësi ka marrë plumb në bark ndodhet në sallën e operacionit.