Türkiye, tërmet me magnitudë 4.7 ballë në Kayseri

Një tërmet me magnitudë 4.7 ballë është regjistruar në orën 14:47 në Kayseri të Türkiye-s, transmeton Anadolu. Në njoftimin e Agjencisë së Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) thuhet se epiqendra e tërmetit me magnitudë 4.7 ballë është regjistruar në rrethin İncesu në Kayseri. Tërmeti ka qenë në një thellësi prej rreth 12.8 kilometrash.

Një tërmet me magnitudë 4.7 ballë është regjistruar në orën 14:47 në Kayseri të Türkiye-s, transmeton Anadolu.

Në njoftimin e Agjencisë së Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) thuhet se epiqendra e tërmetit me magnitudë 4.7 ballë është regjistruar në rrethin İncesu në Kayseri.

Tërmeti ka qenë në një thellësi prej rreth 12.8 kilometrash.