Të shtëna me armë zjarri në Lezhë, 1 i plagosur

Të shtëna me armë zjarri janë dëgjusr këtë pasdite në qytetin e Lezhës. Si pasojë, 1 person është plagosur. Balkanweb raporton se i plagosuri është Odise Simoni 30 vjeç. Simoni është dërguar në spital, ku është jashtë rrezikut për jetën. Autori është identifikuar nga policia dhe është shpallur në kërkim.

të shtëna me armë

Të shtëna me armë zjarri janë dëgjusr këtë pasdite në qytetin e Lezhës.

Si pasojë, 1 person është plagosur. Balkanweb raporton se i plagosuri është Odise Simoni 30 vjeç.

Simoni është dërguar në spital, ku është jashtë rrezikut për jetën.

Autori është identifikuar nga policia dhe është shpallur në kërkim.