Të dhënat në tregun valutor, sa tregtohen sot valutat e huaja në vend

Dollari amerikan është blerë këtë të martë më 20 shkurt, me 95.6 lekë dhe është shitur me 96.6 lekë sipas kursit të këmbimit,.

Sakaq një ritje të lehtë ka pësuar dhe monedha evropiane Euro, ku në tregun valutor blihet me 103.5 lekë dhe shitet me 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.3 lekë dhe shitet me 121.6 lekë.- Advertisement –

Franga Zvicerane ka pësuar një rënie të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë të hënë me 108.1 lekë dhe shitet me 109.1 lekë.