Shtohen fluturimet nga Rinasi

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.

Janë shtuar fluturimet nga Rinasi, ndonëse pjesa më e madhe e shqiptarëve ende nuk mund të udhëtojnë, pasi lejohen të fluturojnë etëm shtetasit e BE-së, shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi në një vend të BE-së dhe ata me viza.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀
⠀⠀
✈Air Albania (ZB 2001) Tiranë – Romë dhe kthim
✈Wizz Air (W6 2882) Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈Wizz Air (W6 3845) Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈Wizz Air (W6 3841) Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈Wizz Air (W9 4466) Tiranë – Londer dhe kthim
✈Wizz Air (W6 3853) Tiranë – Piza dhe kthim
✈Air Albania ( ZB 2003) Tiranë Milano dhe kthim
✈Albawings (2B 273) Tiranë – Perugia dhe kthim
✈Air Serbia (JU213) Tiranë – Beograd dhe kthim
✈Air Albania (ZB 2005) Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈Albawings (2B 231) Tiranë – Pisa dhe kthim
✈Albawings (2B 231) Tiranë – Frankfurt dhe kthim
⠀⠀
TIA rekomandon pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀