Shtatë raste të reja me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

Numri i të prekurve me koronavirus në Maqedoninë e Veriut ka arritur në 42, pasi ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, ka njoftuar për shtatë raste të reja.

Nga 38 personat e testuar, pozitive kanë dalë katër raste nga Shkupi dhe tre nga Dibra.

“Deri më tani janë regjistruar gjithsej shtatë raste të reja me koronavirus. Numri i personave të infektuar me virus tani ka arritur në 42. Gjendja e të gjithë pacientëve është e qëndrueshme. Dy nga pacientët kanë pneumoni të lehtë”, ka njoftuar ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Aktualisht janë duke u testuar edhe 22 persona të tjerë dhe rezultatet pritet të dalin gjatë ditës së sotme.