Sërish tensione në Komisione/ Opozita bllokon me karrige hyrjen

Komisionet janë përfshirë sërish nga tensioni mes deputetëve të opozitës dhe maxhorancës.

Opozita pretendon se deputetja e PS Gjylameti ka goditur fizikisht deputeten e PD Elda Hoti. Pamjet ne video sipas tyre faktojnë përplasjen fizike.

Nga ana tjetër, deputetët e PD kanë vendosur barrikadë me karrige edhe tek Komisioni i Sigurisë Kombëtare. Ata nuk lejojnë zhvillimin e mbledhjes.