Sërish rënie në tregun valutor – Dobësohen ndjeshëm Dollari, Paundi e Franga!

Dollari amerikan  ka shënuar sërish rënie këtë mëngjes teksa është blerë sot në raport me ditën e mërkurë me 99 lekë dhe është shitur me 100 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane sakaq blihet s9ot me 105.2 lekë dhe shitet me 106 lekë në raport me dje duke humbur edhe ajo pikë nga një ditë më parë.

Franga zvicerane ka shënuar edhe ajo zbritje të vlerës mëngjesin sotëm duke u blerë me 109.3 lekë dhe duke u shitur me 110.3 lekë.

Paundi britanik blihet sot me 121.2 lekë dhe shtet me 122.2 lekë duke humbur pikë edhe ai nga dje.

SCAN