Rritet në 8.525 numri i të vrarëve në Gaza nga sulmet izraelite, përfshirë 3.542 fëmijë dhe 2.187 gra

Rritet në 8.525 numri i të vrarëve në Gaza nga sulmet izraelite, përfshirë 3.542 fëmijë dhe 2.187 gra, njofton Ministria e Shëndetësisë