Qeveria e Kosovës voton heqjen e taksës

Qeveria e Kosovës ka vendosur në mbledhje të Qeverisë vendimin për heqjen e pjesshme te taksës, vetëm për lëndën e parë.

Qeveria e Kosovës ka vendosur në mbledhje të Qeverisë vendimin për heqjen e pjesshme te taksës, vetëm për lëndën e parë.

Ky votim do të bëhet në mënyrë elektronike, dhe kabineti qeveritar ka katër orë afat për votim.

Sipas burimeve të Top Channel bëhet me dije se deri më tani 10 anëtarë kanë votuar pro, ndërkohë që pritet që 8 anëtarë të tjerë të japin votën e tyre.