Princ Leka dhe Elia Zaharia padisin për dhunë njëri-tjetrin në polici!

Princ Leka ka bërë kallzim në Komisariatin nr.1 në Tiranë ndaj ish-bashkëshortes Elia Zaharia dhe babait të saj Gjergj Zaharia.

Shkak dyshohet se është bërë një konflikt mes tyre. Princ Leka ka kërkuar urdhër-mbrojtje.

Denoncimi është bërë ditën e djeshme nga Princ Leka dhe sipas tij ka pasur edhe konfrontim fizik.

Ky kallëzim vjen pas ndarjes së Princ Lekës nga Elia Zaharia, me të cilën kishte disa vite që ishte martuar dhe kanë edhe fëmijë.