Presidenti Erdoğan bisedon për bashkëpunim me kreun e kompanisë SpaceX, Elon Musk

Erdoğan dhe Musk kanë diskutuar bashkëpunimin në fusha të ndryshme midis korporatave të sektorit publik dhe privat në Turqi dhe kompanisë së drejtuar nga Musk, në krye me teknologjitë hapësinore…

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, zhvilloi bisedë telefonike me themeluesin e kompanive Tesla dhe SpaceX, Elon Musk, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas një deklarate nga Drejtoria e Komunikimeve e Presidencës së Turqisë, në bisedën telefonike Musk-Erdoğan është diskutuar bashkëpunimi në fusha të ndryshme midis korporatave të sektorit publik dhe privat në Turqi dhe kompanisë së drejtuar nga Musk, në krye me teknologjitë hapësinore.