Përkujtohet 100-vjetori i miqësisë mes Shqipërisë dhe Japonisë, vjen ekspozita “Udhëtim në Japoni” në Korçë

Është çelur këtë të mërkurë në muzeun Bratko një ekspozitë me temë “Udhëtim në Japoni”, për të përkujtuar 100 vjetorin e miqësisë mes Shqipërisë dhe Japonisë. Ekspozita përmbante foto me vendet, natyrën e bukur, arkitekturën dhe kulturën japoneze. Pjesëmarrës në këtë ekspozitë ishte edhe ambasadori i Japonisë në Shqipëri Mitsuyki Takada i cili u shpreh…

Është çelur këtë të mërkurë në muzeun Bratko një ekspozitë me temë “Udhëtim në Japoni”, për të përkujtuar 100 vjetorin e miqësisë mes Shqipërisë dhe Japonisë.

Ekspozita përmbante foto me vendet, natyrën e bukur, arkitekturën dhe kulturën japoneze.

Pjesëmarrës në këtë ekspozitë ishte edhe ambasadori i Japonisë në Shqipëri Mitsuyki Takada i cili u shpreh i kënaqur nga vizita dhe rikthimi në Korçë edhe për faktin që qeveria Japoneze ka patur një bashkëpunim të mirë me këtë bashki duke e mbështetur në projekte të ndryshme.foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri