Pasi kërkoi dorëheqjen e Alibeajt, Berisha braktis mbledhjen e PD. Çfarë i tha deputetëve

Sali Berisha ka braktisur mbledhjen në PD. Para se të dalë, Berisha u ka thënë deputetëve që ka një takim dhe do të kthehet më vonë.

berisha basha

Sali Berisha ka braktisur mbledhjen në PD.

Para se të dalë, Berisha u ka thënë deputetëve që ka një takim dhe do të kthehet më vonë.