Pamjet ‘live’ nga Odesa, avionët bombardues fluturojnë shumë pranë shtëpive

Avionët bombardues rus vazhdojnë dhe sonte të fluturojnë mbi qiellin e Ukrainës. Banorët e Odesës kanë filmuar momentet kur kundërajrorët fluturojnë shumë pranë ndërtesave.

Avionët bombardues rus vazhdojnë dhe sonte të fluturojnë mbi qiellin e Ukrainës.

Banorët e Odesës kanë filmuar momentet kur kundërajrorët fluturojnë shumë pranë ndërtesave.