“Nuk e harrojmë sakrificën e Kosovës”, Presidenti Begaj pret përfaqësuesit e Trupit Diplomatik në Shqipëri: Shqiptarët, faktor paqeje në Ballkan!

Është mbajtur këtë të mërkurë ceremonia e pritjes së përfaqësuesve të Trupit Diplomatik në Shqipëri. Presidenti Bajram Begaj gjatë fjalës së tij u shpreh se shqiptarët janë një popull me shumë cilësi dhe se çdo mirëkuptimi i përgjigjen me mirëkuptim. Gjithashtu theksoi se sakrifica e shqiptarëve të Kosovës nuk mund të harrohet.

Është mbajtur këtë të mërkurë ceremonia e pritjes së përfaqësuesve të Trupit Diplomatik në Shqipëri.

Presidenti Bajram Begaj gjatë fjalës së tij u shpreh se shqiptarët janë një popull me shumë cilësi dhe se çdo mirëkuptimi i përgjigjen me mirëkuptim.

Gjithashtu theksoi se sakrifica e shqiptarëve të Kosovës nuk mund të harrohet.