Nikolla mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Madeleine Albraight: Njeri i lirë, vizionare dhe luftëtare e paqes!

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta të ish Sekretares së Shtetit, Madeleine AlbraightNë mesazhin e saj me rastin  e ndarjes nga jeta të ish Sekretares së Shtetit, Madeleine Albraight, Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla shkruan se “Sot mësuam me dëshpërim ndarjen nga jeta të Madeleine Albraight, ish Sekretares…

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta të ish Sekretares së Shtetit, Madeleine Albraight