Ndahet nga jeta Bujar Nishani, Gjiknuri: Diti të përcjellë gjithmonë vlerat më të mira njerëzore

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Damian Gjiknuri e ka konsideruar një lajm të dhimbshëm ndarjen nga jeta të ish presidentit Bujar Nishani.
“Përtej bindjeve dhe pozicioneve të ndryshme politike, ai ishte një personalitet që diti të përcjellë gjithmonë vlerat më të mira njerëzore, qetësinë dhe maturinë!” shkruan Gjiknuri në mesazhin e ngushëllimit.

Postimi i plote:

Një lajm i dhimbshëm ndarja nga jeta e Presidentit Bujar Nishani!

Përtej bindjeve dhe pozicioneve të ndryshme politike, ai ishte një personalitet që diti të përcjellë gjithmonë vlerat më të mira njerëzore, qetësinë dhe maturinë! Gjej rastin tu shpreh familjarëve dhe miqve të tij ngushëllimet më të sinqerta!