Murgesha trondit: Besoj në fuqinë shëruese të Cannabis

Pasi zbuloi se bashkëshorti i saj po e mashtronte, Christine Meeusen, nga Gjeorgjia, vendosi të bëhej murgeshë, dhe ndërtoi një perandori ndërkombëtare droge, me vlerën 3.8 milion £.

Pasi zbuloi se bashkëshorti i saj po e mashtronte, Christine Meeusen, nga Gjeorgjia, vendosi të bëhej murgeshë, dhe ndërtoi një perandori ndërkombëtare droge, me vlerën 3.8 milion £.

E dashuruar pas një burri të divorcuar dhe së bashku prindër të tre fëmijëve, ishin në një harmoni të plotë familjare.

Por gjithçka u shkatërrua kur ajo mori vesh se disa vite më vonë, 1 milion $ kursime ishin zhdukur. Bashkëshorti i saj kishte vjedhur çdo qindarkë, shkruan Top Channel.

Më pas ajo zbuloi në garazhin e shtëpisë një skedar që nxorri në shesh se ai nuk ishte divorcuar kurrë dhe ishte ende i martuar me gruan e tij të parë.

Pas një sërë vendimesh në jetën e saj, tashmë jeton si murgeshë në Californi dhe ka ngritur në këmbë një perandori Cannabisi, e cila vlen plot 5 milion $. Ligji në Californi citon se mund të rrisni një sasi të limituar të bimëve për përdorim personal.