Meta takon Berishën në selinë blu: Organizojmë manifestim të jashtëzakonshëm në 3 mars!

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta iu drejtuar sot selisë blu, për të diskutuar me ish-kryeministrin Sali Berisha organizimin e tubimit të 3 marsit. “Manisfestimi i 3 marsit ishte në fokus dhe do të jetë një manifestim i jashtëzakonshëm. Do jetë një manifestim për mbrojtjen të drejtës së qytetarëve. Tashmë është e njohur botërisht…

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta iu drejtuar sot selisë blu, për të diskutuar me ish-kryeministrin Sali Berisha organizimin e tubimit të 3 marsit.

“Manisfestimi i 3 marsit ishte në fokus dhe do të jetë një manifestim i jashtëzakonshëm. Do jetë një manifestim për mbrojtjen të drejtës së qytetarëve. Tashmë është e njohur botërisht parlamenti ka vetëm një detyrë dhe të ngrejë komisionin hetimor. Këtu është vetë kryeministri që jo vetëm shkel kushtetutën , po ka korruptuar drejtorin e një vendi shumë të rëndësishëm”, është shprehur Meta pas takimit.

Pas këtij takimi, Berisha do të zhvillojë mbledhjen e grupit parlamentar.