Lista e plotë/ Grupi i PD 3 orë mbledhje për të propozuar 10 emrat e kandidatëve për President

Grupi parlamentar demokrat diskutoi për 3 orë për emrat e kandidatëve për President që do t’i shkojnë maxhorancës për votim në Parlament.

Gazetari Osman Stafa raporton se një numër i madh kandidatësh janë propozuar nga deputetët demokratë në mbledhjen ku marrin pjesë 26 prej tyre dhe Komisioni i Rithemelimit e ka bojkotuar.

Kandidatët

1.Leonard Demi
2.Arben Çejku
3.Dritan Demiraj
4.Dashamir Shehi
4.Jorida Tabaku
6.Rexhep Uka
7.Halim Kosova
8.Leka Zogu
9.Visar Zhiti
10.Lajla Pernaska

****

Deputetët që i kanë propozuar

Ferdinand Xhaferri propozon Leonard Demit

Flamur Hoxha, Zef Hila dhe Ramadan Lika propozojnë Arben Çejkun

Bledjon Nallbati propozon Dritan Demirajn

Kreshnik Çollaku propozon Dashamir Shehin, Lajlja Përnaskën dhe Jorida Tabakun

Sajmir Koreshi propozon Visar Zhitin

Xhelal Mziu propozon Dashamir Shehin, Rexhep Ukën dhe Halim Kosovën

Dhurata Çupi propozon Princ Lekën