Lirohet nga detyra Prefekti i Qarkut të Durrësit, ja kush e zëvendëson…

Është liruar nga detyra prefekti i Durrësit Roland Nasto. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave. Ndërkohë në vend të tij është emëruar Emiljan Jani. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

Është liruar nga detyra prefekti i Durrësit Roland Nasto. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave.

Ndërkohë në vend të tij është emëruar Emiljan Jani.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.