Lëkundje tërmeti në Shqipëri, sa ishte magnituda

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në orët e para të mëngjesit të kësaj të enjteje në Shqipëri. Sipas Qendrës Sizmologjike për Evropën dhe Mesdheun (EMSC), magnituda ka qenë 4.8. Epiqendra ka qenë jug-lindje të Elbasanit dhe veri-perëndim të Ersekës. Thellësia e tërmetit ishte 10 kilometra.

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në orët e para të mëngjesit të kësaj të enjteje në Shqipëri.

Sipas Qendrës Sizmologjike për Evropën dhe Mesdheun (EMSC), magnituda ka qenë 4.8.

Epiqendra ka qenë jug-lindje të Elbasanit dhe veri-perëndim të Ersekës.

Thellësia e tërmetit ishte 10 kilometra.