Lajm i fundit/ Basha jep dorëheqjen si kryetar i PD

BASHA: Investova gjithcka për një zgjidhje që do t[i shërbente PD. Përpjekja ime për të mbajtur PD për të bashkuar nuk arriti sukses. Unë dhe shumë demokratë u përballëm me sulme të paparimta dhe si rezultat sot PD po përjeton krizë të thellë. Për këtë arsye, i vetëdijshëm për peshën që mora mbi vete për vendimin më të vështirë politik kam vendosur të marr një hap pas dhe të tërhiqem. Kjo nuk është tërheqje personale.